En specialisering som kun få fysioterapeuter i Danmark besidder

FYSIO Specialist Teams behandler Charlotte Krog er godkendt specialist inden for det Muskuloskeletale felt af Dansk Selskab for Fysioterapi. Dertil besidder Charlotte også det højeste kompetence niveau inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT = McKenzie Metoden) og er en del af McKenzie Institute International’s fagfora. For at blive godkendt som specialist af Dansk Selskab for Fysioterapi kræver det en del ekstra- og videre uddannelse på universitets niveau, supervision og relevant klinisk praksis.

Udredning, behandling og mental sparring

Med et særdeles højt fagligt niveau er du som patient kvalitetssikret i din behandling hos Charlotte. Du tilbydes ikke kun ”fysisk” udredning/behandling. Du får også yderst kompetent mental sparring med undervejs i dit behandlingsforløb. Charlotte er usædvanlig skarp til at finde de mest optimale øvelser/opgaver i forhold til netop din konkrete problemstilling. Det kan være aflæring af uhensigtsmæssige bevægemønstre, ændring af indgroede vaner, øvelser til at genskabe naturlig bevægelse eller øvelser der skal styrke specifik muskulatur.

Charlotte arbejder evidensinformeret og følger de Nationale Kliniske Retningslinjer (NKR) fra Sundhedsstyrelsen sammen med “best practice”. Charlotte opdaterer kontinuerlig sin videns i form af forskning, deltagelse på konferencer, kurser m.fl. og er derfor i stand til at give dig den bedst tilgængelige fysioterapeutiske vurdering og behandling.

I klinikken indgår du og jeg i et tæt samarbejde omkring netop din problemstilling. Skulle det blive nødvendigt har jeg også mulighed for at trække på mine samarbejdspartnere og i det hele taget tværfagligt med læger, psykologer og andet sundhedspersonale som også forefindes her i sundhedscentret. Jeg vægter samarbejdet højt for din skyld, således at der sker den hurtigste forbedring i dit forløb.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Scroll to Top