Patienterne udtaler

 

Jeg havde haft rygproblemer i et par år og opsøgt forskellige fagfolk. Først efter jeg begyndte hos Charlotte er disse problemer helt forsvundet. Derudover har hun været en uvurderlig hjælp ved akut opståede problemer, samt givet mig værktøjer til selv at løsne spændinger.


– Nicolai Elsberg (34),
international operasanger
Behandlet for rygproblemer

– Benedikte, 68 år
Behandlet for ischiassmerter

Super kompetent, troværdig og ærlig behandling

Efter flere års problemer med lænden/discus kom jeg til Charlotte. Hendes måde at undersøge, diagnosticere og behandle var enestående! Ved hjælp af Charlottes behandling og nogle simple hjemmeøvelser, har jeg nu i mange år været i stand til at forebygge rygsmerterne, og går det galt, ved jeg lige præcis hvordan jeg skal gøre takket være hendes vejledning. Hun er utrolig kompetent, og hun satser på at besøgene er få og effektive. At det så også er hyggeligt at komme hos hende, er et ekstra plus! Hvis jeg eller min familie får problemer med fx ryggen, er det nu altid Charlotte vi søger hjælp hos, – og vi er aldrig blevet skuffede.

– 

Jeg kørte hele turen fra Nordjylland til København for at få behandling af Charlotte Krog. Allerede efter første behandling mærkede jeg bedring både på min bevægelighed og på mine smerter. Dagen efter fik jeg endnu en behandling, og jeg må sige, at det var højt fagligt niveau. Efterfølgende blev jeg af Charlotte anvist en fysioterapeut i mit lokalområde. Når jeg næste gang er i København er det helt sikkert at jeg vælger at tage et par servicechek hos Charlotte!

 

Wagner, 81 år
Behandlet for nakkesmerter

 
– Victor, 34 år
Behandlet for rygsmerter

Jeg kom hos Charlotte efter at have besøgt diverse læger, kiropraktorer og fysioterapeuter samt undersøgelser på hospitalet for blodprøver, da jeg havde stærke forbigående smerter, samt tab af styrke i venstre side af kroppen. På trods af tidligere undersøgelser uden diagnose, fik Charlotte diagnostiseret mig ved første behandling. Efter to måneder var jeg tilbage til løb og en aktiv hverdag.

Charlotte er en kompetent,  professionel og er virkelig godt menneske. Og hvis man er en nervøs sjæl ligesom mig, er hun enormt dygtig til at give ro på det mentale aspekt også.

 

 

 

 

 

– Louise, 29 år

Behandlet for hovedpine

Jeg har i adskillige år lidt af hovedpine. Efter få behandlinger hos Charlotte kom vi problemet til bunds, og jeg har fået redskaberne til selv at fjerne min hovedpine i de perioder og situationer, hvor den indtræffer. Klar anbefaling!

 

 

 

 

 

 

 

– Maria, 39 år
Behandlet for kæbesmerter 

Min tandlæge anbefalede mig at se Charlotte pga. flere års besvær med og smerter ved at gabe højt og tygge min mad. Ved hjælp af behandling og simple hjemmeøvelser fra Charlotte, har jeg været i stand til at forebygge mine kæbesmerter og har på samme tid fået en indsigt i, hvad der fremprovokerer dem. Jeg kan igen gabe højt og tygge uden smerter. Charlotte er super kompetent, professionel og virkelig sød. Hun får mine varmeste anbefalinger.

– 

 

Charlotte Krog er ganske enkelt verdens bedste behandler. Hun har gang på gang gennem flere år fået behandlet mine rygsmerter væk og fået min arbejdsduelighed igen. Jeg ville ikke ane, hvad jeg skulle gøre uden hende og hun har mine varmeste anbefalinger .

 

 

 

Berit, 66 år 

 

Behandlet for diskusprolaps

 

– Carsten, 68 år 
Behandlet for skuldersmerter

Her går du ikke forgæves!

Jeg har været patient hos Charlotte i over 15 år og kan varmt anbefale hende. Det har jeg også gjort til familie og venner igennem alle årene. Charlottes behandlingsform er virkelig effektiv til at gennemskue årsagerne til mine “skavanker” med bl.a. knæ, skuldre, ryg og nakkeproblemer. Hver gang har hun haft et “knivskarpt” bud på den optimale løsning – og det har virket hver gang!

 

Scroll to Top