Patienterne siger:

Selvom vi ikke kan lide at prale er vi alligevel stolte over vores kundeanmeldelser. Det betyder meget for os. Det er også vigtigt for dig at se. Vi ser det nemlig som vores største opgave at give dig en effektiv og professionel behandling. Vi er først tilfredse når det lykkes!

GODE GRUNDE TIL AT BRUGE CHARLOTTE – VIDEN OG ØVELSER DER VIRKER

Jeg har tre gange inden for det sidste år haft brug for fysioterapi som følge af forskellige skavanker på bevægeapparatet. Efter anbefaling opsøgte jeg fysioterapeut Charlotte Krog.

Efter hver behandling er jeg gået hjem med mere viden om min skade/skavank/problem. Jeg har fået instruktion og vejledning i gode (og enkle) øvelser, som er nemme at få gjort. Jeg er blevet undersøgt og undersøgelserne er fulgt op ved hver behandlingsgang, fremskridt blevet bemærket, og min viden om min skade (hvorfor/hvordan den er opstået) er blevet større og bedre.

 Jeg har følt mig i trygge hænder, mine egne input og min kropsbevidsthed er blevet taget alvorligt, og jeg har følt mig både set og hørt af Charlotte.

 Hovedelementer i behandlingen:

– Klare instruktioner

– God og tydelig information

– Omsorgsfuld og professionel

– Anerkendelse af kropsbevidsthed/kropsviden

– God og brugbar opfølgning

Kristina Marie Jensen, København

HAR HJULPET MIG HVER GANG

Charlotte Krog er ganske enkelt verdens bedste behandler.

Hun har gang på gang gennem flere år behandlet mine rygsmerter væk og fået mig arbejdsduelig igen.

Jeg ville ikke ane hvad jeg skulle gøre uden hende og hun har mine varmeste anbefalinger.

Berit Austeen, Møn

HER GÅR DU IKKE FORGÆVES!

Jeg har været patient hos Charlotte i over 15 år og kan varmt anbefale hende. Det har jeg også gjort til familie og venner igennem alle årene. Charlottes behandlingsform er virkelig effektiv til at gennemskue årsagerne til mine ”skavanker” med bl.a. knæ, skulder, ryg og nakkeproblemer. Hver gang har hun haft et ”knivskarpt” bud på den optimale løsning – og det har virket!

Carsten Holmbo Jensen, Farum

SUPER KOMPETENT, TROVÆRDIG OG ÆRLIG BEHANDLING

Efter flere års problemer med lænden/discos kom jeg til Charlotte. Hendes måde at undersøge, diagnostisere og behandle var enestående! Ved hjælp af Charlotte behandling og nogle simple hjemmeøvelser, har jeg nu i mange år været i stand til at forebygge rygsmerterne, og går det galt, ved jeg lige præcis hvordan jeg skal gøre takket være hendes vejledning. Hun er utrolig kompetent, og hun satser på, at besøgene er få og effektive. At det så også er hyggeligt at komme hos hende, er et ekstra plus! Hvis jeg eller min familie får problemer med fx ryggen, er det nu altid Charlotte vi søger hjælp hos, – og vi er aldrig blevet skuffede.

Benedikte Lind, Farum 

FRA NORDJYLLLAND TIL KØBENHAVN TUR/RETUR

-var turen jeg valgte at køre for at få behandling af Charlotte Krog.

 

Jeg havde gennem længere tid døjet med stivhed i nakke og ryg,havde smerter, kunne ikke sove og havde ingen appetit. Det påvirkede min hverdag rigtig meget i negativ retning, og den behandling jeg fik hos min daværende fysioterapeut  hjalp ikke. Jeg vidste, at Charlotte er en af landets bedste fysioterapeuter når det bl.a. gælder nakke og ryg, så jeg tog turen. Allerede efter første behandling mærkede jeg bedring, havde bevægelighed og var sulten som aldrig før. Dagen efter fik jeg endnu en behandling, og jeg må sige, at Charlotte viste sin faglige kunnen.

Behandlingen forøgede bevægelsen i både ryg og nakke, og jeg blev endnu en gang meget sulten. Efterfølgende blev jeg af Charlotte anvist en fysioterapeut i mit lokalområde, der siden min københavnertur har fulgt op på Charlottes anvisninger. Men når jeg næste gang kommer til København er det sikkert, at jeg vælger at tage et par servicetjek hos Charlotte!

Wagner Nyholm Christensen, Hjørring

KOMPETENT OG PROFESSIONEL

Jeg kom hos Charlotte efter at have besøgt diverse læger, kiropraktorer og fysioterapeuter samt undersøgelser på hospitalet for blodpropper, da jeg havde stærke forbigående smerter samt tab af styrke i  venstre side af kroppen.

 

På trods af at være undersøgt utallige steder uden en diagnose, fik Charlotte diagnostiseret mig ved første session.

Efter 2 måneder var jeg tilbage til løb og aktiv hverdag.

 

Charlotte er kompetent, professionel og et virkelig godt menneske.

Og hvis man er en nervøs sjæl ligesom mig, er hun enormt dygtig til at give ro på det mentale aspekt også. 

Victor Tobias Klindt, København

Scroll to Top