FYSIO Specialist Team samarbejder med firmaer og organisationer med henblik på at tilbyde den enkelte medarbejder kvalificeret fysioterapi ved smerter fra kroppens muskler og led.

Vi hjælper såvel den enkelte organisation som det enkelte individ med at holde sygemeldinger på et minimum. Såvel du som dit firma er altid velkommen til at kontakte os.

Herunder ser du eksempler på FYSIO Specialist Teams nuværende samarbejdspartnere samt en kort beskrivelse af samarbejdet.

 

Danske Fysioterapeuter

FYSIO Specialist Team er medlem af Danske Fysioterapeuter og støtter op om ordentlige forhold for såvel selvstændige som lønnede fysioterapeuter

Læs mere her

 

Dansk Selskab for Fysioterapi

Charlotte fra FYSIO Specialist Team er godkendt specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Speciaiseringsrådet under Dansk Selskab for Fysioterapi. Specialiseringsordningen er branchens blåstempling for ekstra viden og kompetencer inden for et speciale.

Læs mere her.

 

 

 

 

 

Styrelsen for patientsikkerhed

Som en autoriseret specialistklinik lever FYSIO Specialist Team op til alle krav fra Styrelsen for patientsikkerhed.

Læs mere her

 

 

 

 

 

Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi (McKenzie Inst. Danmark)

 

DS-MDT er en fraktion af det Internationale McKenzie Institute International – en verdensomspændende uddannelsesforløb og fagspecialisering for læger, fysioterapeuter og kiropraktorer i et internationalt netværk

 

Charlotte Krog fra FYSIO Specialist Team besidder det højeste kompetenceniveau i MDT.

 

Læs mere her.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top