Viden omsat til praksis!

Som specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi & Master i Positiv Psykologi (nu kaldet Trivsels- og ressourcepsykologi) – det bedste fra to verdener, ser jeg fysisk og mental sundhed i sammenhæng. Håndgribeligt og anvendeligt.

Jeg brænder for at omsætte viden til praksis og ord til handling. Jeg er optaget af, at de mennesker jeg arbejder med ikke blot hjælpes fra “minus til nul”, men at processen fortsætter fra “nul til plus”.

 

 

Autoriseret Fysioterapeut | Specialist i ryg- og nakkeproblemer

Højeste kompetenceniveau i McKenzie Metoden, Dip. MDT

Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi

Master i Positiv Psykologi (MoPP)

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

– Hvis du har smerter fra din ryg, lænd, nakke, kæbe, skuldre eller hovedpine

– Hvis du har nedsat evne til at fungere i din hverdag grundet ovenstående

– Hvis dine gener er opstået i forbindelse med en trafikulykke eller andet traume

– Dine smerter kan både være akutte, længerevarende eller af skiftende karakter

– Dine smerter kan føles lokalt eller stråle ud til din arm, ben, ribben, kæbe eller hovedet

– Du kan ex. have følger efter en udposning på en discusskive (protusion), discusprolaps; iskias; traume eller andre hverdagsgener som gør at du føler en fysisk begrænsning

– Du kan have været igennem flere forskellige typer af udredning og behandling uden dine udfordringer er løst

– Du kan være generet af tilbagevendende fysiske udfordringer som opstår periodevis

– Du ønsker en ”2nd opinion” i forhold til dit/dine udfordringer

– Konsulentbistant / rådgivning

– Du ønsker en forklaring på hvorfor du har ondt og hvad du selv kan gøre for bedring.

 

Hvis du ønsker at arbejde mere i dybden med din problemstilling tilbyder jeg også at vi i fællesskab kan måle effekt på forskellige parametre i en datadrevet rehabiliteringsmodel, der sikrer præcis viden om dine ressourcer og eventuelle barrierer.

Mit vedholdende fokus er således rettet mod at mine patienter faciliteres i retning af redskaber til at håndtere egen fortsatte sundhedsfremmende indsats. Struktur og grundighed er mine vigtigste arbejdsværktøjer, og jeg målretter behandlingen til hvert enkelt menneske, der søger min hjælp.

Qva min specialist kompetence i Muskuloskeletal Fysioterapi gennem +15 år, min Master i Positiv Psykologi og mit MasterClass niveau i Feedback Informed Treatment (FIT) baserer jeg min faglige arbejdsmetode på en Bio, Psykosocial, Mestrings- og Samarbejdsallianceforståelse, der inddrager både det medicinske og det humanistiske paradigme. Hvert paradigme har sin egen forståelsesramme og metoder. Det er min store passion at bygge bro på tværs af disse paradigmer og forståelsesrammer med det formål, at sikre en helhedsorienteret tilgang med dig i centrum og fokus rettet på dine mål, forventninger, ressourcer og muligheder.

På baggrund af ovenstående har jeg bl.a. medvirket til at udvikle og etablere en klinisk database i samarbejde med ”Open Fit” i Irland. Dette giver mulighed for effektmålsanalyse af din Bio PsykoSociale Alliance og mestringsparametre således, at jeg som behandler kan tilrettelæge dagens session ud fra dine målinger/ståsted. Dette er en fuldt ud transparent tilgang for os begge, så vi i fællesskab kan planlægge hvad der skal til, for at du kan nå dine mål.

 

Den er en stor hjælp i arbejdet med at klarlægge, hvor der i netop din situation, kan være barrierer, ressourcer og potentiale for at du opnår din ønskede fremgang – en powerfull banebrydende og effektiv metode, der gør en forskel for især mennesker med tilbagevendende og/eller komplekse fysiske problemer.

 

Jeg glæder mig til at se dig!

Scroll to Top