En specialisering som kun FÅ fysioterapeuter i Danmark besidder

FYSIO Specialist Teams behandlere er godkendte specialister inden for det Muskuloskeletale felt af Dansk Selskab for Fysioterapi.

Dertil besidder behandlerene også det højeste kompetence niveau inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT = McKenzie Metoden) og er en del af McKenzie Institute International’s fagfora.

For at blive godkendt som specialist af Dansk Selskab for Fysioterapi kræver det en del ekstra- og videre uddannelse, supervision og relevant klinisk praksis.

Udredning, behandling og mental sparring

Med et særdeles højt fagligt niveau er du som patient kvalitetssikret i din behandling hos Krog & Justesen. Du tilbydes ikke kun ”fysisk” udredning/behandling. Du får også yderst kompetent mental sparring med undervejs i dit behandlingsforløb. Behandlerne er usædvanlig skarpe til at finde de mest optimale øvelser/opgaver i forhold til din konkrete problemstilling. Det kan være aflæring af uhensigtsmæssige bevægemønstre, ændring af indgroede vaner, øvelser til at genskabe naturlig bevægelse eller øvelser der skal styrke specifik muskulatur.

Vi er evidensinformerede og følger de Nationale Kliniske Retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen sammen med best practice. Tilsammen med vores kontinuerlige videns opdatering i form af forskning, deltagelse på konferencer, kurser m.m. er vi i stand til at give dig den bedst tilgængelige fysioterapeutiske vurdering og behandling.

I klinikken indgår vi i et tæt samarbejde, både med hinanden – men også tværfagligt med læger, psykologer og andet sundhedspersonale som også forefindes her i sundhedscentret. Vi vægter samarbejdet højt for din skyld, således at der sker den hurtigste forbedring i dit forløb.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Scroll to Top